Телевизионното риалити Черешката на Тортата всъщност се превърна в Черешката

...
Телевизионното риалити Черешката на Тортата всъщност се превърна в Черешката
Коментари Харесай

Валентин Кулагин разказа играта на четиримата участника в Черешката на Тортата

Телевизионното риалити " Черешката на Тортата " в действителност се трансформира в " Черешката на Кулагин ", сочат рейтингите. Епизодите от последната седмица са с най-голямата гледаемост в историята на предаването. Кулагин е прочут с изключение на с гримьорската си четка, само че и с постоянно точните си, и внезапни мнения, по отношение на деянията на родните звезди. И този път не беше изклюение, той изравни четеримата участници в Черешката на Тортата със земята, разяснявайки ястията, които те показаха като " обикновени, сурови, неприготвени от тях, буламачи и макдоналдс менюта ". Люси Иларианов изиска сметка на Кулагин, какъв брой пари изкарва на месец и по какъв начин има подобен стандарт на живот, а най-после сложи оценка единица, като се обоснова с това, че " просто не желая той да завоюва ".

Въпреки, че гостите му в неговата вечер си облизаха пръстите и оповестиха главното му ядене като " една от най-хубавите риби, които са яли ", а Алфредо Торес изрази образно удивление и разказа рибата като " въздушна, съвършено изпечена изпод и от горната страна, топяща се в устата " и впечатляващият десерт на международно равнище, изненадващо дадоха на Валентин най-ниските оценки.

Гостите нахълтаха в дома на гримьора, без да бъдат посрещнати от него, което го вбеси и сътвори следващата конфликтна обстановка. През всички вечери Кулагин очевидно се забавлява и прави на шашави участниците в предаването, които са просто едни пешки в ръцете му. Пределно ясно е, че извършването на покупки по халат и човекът-лампа, (както го назовават в обществената мрежа), са провокации на Кулагин, за предаването да бъде скандално и гледаемо.

Хората се чудят какъв хонорар е прибрал той, с цел да прави целия този панаир, който в последна сметка си свърши работата - рейтинга скочи до небесата и Народоосвободителна въстаническа армия бяха водачи в праймтайма. И до момента в който обществените мрежи гръмнаха с многоредия от дълбоки разбори, обиди и осъдетелни мнения, ден след привършване на предаването, Кулагин разгласява фотография на Галена в инстаграм, с надпис " Т'ва е просто шоу ". Под нея гримьора изяснява, че откровено се е забавлявал и присъединяване му не би трябвало да бъде одобрявано от хората, като НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ШОУ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР