Телевизионно предаване на BBC за автомобили Топ Гиър направи жест

...
Телевизионно предаване на BBC за автомобили Топ Гиър направи жест
Коментари Харесай

Топ Гиър нарисува с ЛГБТ флага автомобили, използвани в Бруней

Телевизионно предаване на BBC за коли Топ Гиър направи жест към ЛГБТ хората, откакто разбра, че гей сексът в страната може да бъде наказван със гибел посредством ликвидиране с камъни.

Предаването нарисува два автомобила, употребявани за фотоси в Бруней в цветовете на флага на гордостта, знак на гордостта на хомосексуалните и трансджендър (ЛГБТ общността) и ЛГБТ обществени придвижвания, който е в приложимост от 70-години на 20 век.

Смята се, че това е първият път, когато програмата показва взаимност с ЛГБТ общността, само че тази стъпка наподобява поддържа изказванието на новия състав на Фреди Флинтоф, Пади Макгинес и Крис Харис, че те ще донесат „ друга осцилация “ на обновеното шоу, което се завърна в неделя вечер.

Флинтъф сподели пред Guardian, че той и неговите сътрудници са били ужасени, откакто чули известието за налагането на смъртното наказване от Бурней, незабавно, откакто са снимали фрагменти там в края на март. "Предаването в никакъв случай нямаше да посети Бруней, в случай че към този момент е бил признат законът за престояване с камъни ", настояват водещите.

"Никога нямаше да снимаме в Бруней, в случай че законът беше разгласен авансово. Подобно на милиони други хора по света, аз изцяло съдя дейностите на Бруней. Никой не заслужава да бъде погубен с камъни, който хората се обичат. Любовта е обич ", твърди Флинтъф.

Така, с цел да не отпаднат фрагментите, от Топ Гиър вземат решение да нарисуват ЛГБТ флага върху употребяваните в страната коли.

След интернационален митинг, воден от известни персони, измежду които Джордж Клуни и Елтън Джон, предишния месец султанът на Бруней Хасанал Болкиах удължи мораториума върху смъртното наказване, заявявайки, че то няма да бъде прилагано.

Флинтъф обаче твърди: "Въпреки че от този момент се твърди, че законите няма да бъдат прилагани, опасността към момента стои и даже опасността е ужасна корист с човешките права. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР