Телевизионният водещ Слави Трифонов публикува в социалните мрежи свой коментар

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов публикува в социалните мрежи свой коментар
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кошлуков вижда в огледалото КОЙ

Телевизионният водещ Слави Трифонов разгласява в обществените мрежи собствен коментар за свадите, които разтресоха Българска национална телевизия. В основата им е програмният шеф Емил Кошлуков и екипа на предаването "Денят стартира с просвета ".

"Денят на Емил Кошлуков не стартира с просвета, а стартира с поглеждане в огледалото. А там Кошлуков вижда...КОЙ? ", разяснява шоуменът Трифонов.

Според него Българска национална телевизия шефът Кошлуков и неговите отблясъци в огледалото имало проблем, не с рейтинга на предаването „ Денят стартира с просвета “, а с избора на тематики и посетители.

"Другата истина е, че някогашният програмен шеф на партийната и пропагандна телевизия „ Алфа “ е желал да подсети на екипа на „ Денят стартира с просвета “ неотдавнашния съвет на някогашния, забележете - културен министър - Вежди Рашидов. А точно – да не иронизират непрекъснато страната, на чиято ясла са техните заплати. Пределно ясно е на чия ясла е заплатата на Кошлуков. И той е безрезервен в своята роля да принуди всички в Българска национална телевизия, в случай че би трябвало и Педя човек лакът брада, да се подчиняват безусловно на волята на тия, които пълнят Кошлуковата ясла ", разяснява още Трифонов.

Той поддържа екипа на "Денят стартира с просвета ", който излезе дружно с жители на митинг пред постройката на Българска национална телевизия, както и другите им сътрудници от малкия екран:

"Първо, разбрах, че сте потърсили поддръжка от Съвет за електронни медии. Не я търсете, те са част от играта. И второ, вие не сте на яслата на някой банкер, на притежател на кафеви медии или на партиен водач – вашите заплати ги плащаме всички български жители. И ги плащаме, с цел да бъдете свободни. Колеги от Българска национална телевизия, непременно бъдете свободни! “
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР