Телевизионният водещ показа карта на САЩ и посочи няколко цели,

...
Телевизионният водещ показа карта на САЩ и посочи няколко цели,
Коментари Харесай

Този Път Руснаците Наистина Изправиха Косите На Американците! Вижте Смразяващото Видео

Телевизионният водещ сподели карта на Съединени американски щати и уточни няколко цели, които по думите му Русия би желала да порази при положение на нуклеарна война.

Сред целите, разказани като американски президентски или военни командни центрове, бяха също по този начин армейският подготвителен център " Форт Ричи " в Мериленд, затворен през 1998 година, военновъздушната база " Маккелън " в Калифорния, затворена през 2001 година, и военноморската информационна база " Джим Крийк " в щата Вашингтон.

Телевизионният водещ Дмитрий Кисельов, който е непосредствен до Кремъл, сподели, че разработваната от Русия свръхзвукова ракета " Циркон " може да порази задачите за по-малко от пет минути, в случай че бъде изстреляна от съветски подводници.

Какво сподели Кремъл след ТВ предаването

Когато съветският президент Владимир Путин приказва в своето обръщение до Федералното заседание за готовността на Москва за огледален отговор, в случай че Съединени американски щати разположат ракети със междинен и по-малък обхват в Европа, не загатна нито една географска точка, към която да бъдат ориентирани съветските ракети. Това съобщи пред публицисти от прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Президентът сподели, че в случай че нашата страна е застрашена, и наоколо до нейните граници бъдат сложени ракети със междинен и по-малък обхват, ориентирани към нас, ние ще би трябвало да отговорим огледално и в това време да насочим нашите ракети освен към пусковите установки, само че също по този начин и към териториите, където се взимат решенията. Моля ви да обърнете внимание, че президентът не е показал нито една географска точка по отношение на това ", подсети представителят на Кремъл. Така той отговори на въпрос по какъв начин ще разяснява историята от 24 февруари по ТВ канал " Русия-1 ", в която телевизионните публицисти допуснаха какви съответни цели в Съединени американски щати могат да ударят съветските ракети. Песков отхвърли да разяснява наличието на телевизионното предаване. " Ние в никакъв случай не се намесваме и не можем да се намесваме в публицистичната политика на нашите телевизионни канали, даже държавните. В този случай въпросът може да бъде адресиран непосредствено до телевизионния канал ", добави той.

В изказването си пред Федералното заседание обаче Путин сподели следното, представен от ТАСС: " Русия неотложно ще реагира, в случай че опасността против нея стане действителна и ще насочи оръжията си освен към страните, в които Съединени американски щати разположат свое въоръжение, само че и към самите Съединени американски щати ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР