Телевизионният водещ Милен Цветков е посрещнал пореден самотен рожден ден,

...
Телевизионният водещ Милен Цветков е посрещнал пореден самотен рожден ден,
Коментари Харесай

Милен Цветков самотен на 51-я си рожден ден

Телевизионният водещ Милен Цветков е посрещнал следващ уединен рожден ден, разбра HotArena.

Журналистът навърши 51 години предишният уикенд и макар напредналата си възраст не може да се похвали, че е разкрил огромната обич. За това вероятно Милен изцяло е изгубил религия в нея и е избрал да не пропилява времето си в напразни флиртове и свалки с дами. 

След серия несериозни връзки в живота на водещия се появи майката на сина му Боян, която го оплете в мрежите си за цели 4 години. С нея Цветков се кротна и даже изиска да направи семейство след към този момент едно провалено такова. Водещият подцени страха си от обвързване и откакто приятелката му забременя със сина им даже заприказва за брак – тематика, която в никакъв случай не е била по усета му и от която от дълго време се пази. 

С появяването на сина му обаче, Цветков напълно стартира да изпуска нервите си и с половинката му Ивета постоянно са в обтегнати връзки. Разликата в задачите и възрастта също оказва съществено въздействие. Докато младата майка желае да води деен метод на живот, на Милен му е все по-важно да се пльосне на дивана пред тв приемника и да разпуска като че ли през целия ден се е трепал в мина за въглища. 

След като двамата с водещия се разделят две години след раждането на сина им, ситуацията става още по-тягостно за Милен. Вместо да се вземе в ръце и да се опита да върне назад младежкия дух, който го превръщаше в магнит за амбициозни стажантки, той напълно се затворил в себе си. Журналистът се вълнувал единствено от работата си и незабавно след края на фотоси се прибирал вкъщи, с цел да чете книги и да гледа документални филми. Нищо от обкръжаващия свят не го интересувало като се изключи сина му, който му гостувал най-малко един път седмично. Близките му пък разкрили, че за две години след раздялата той прошарен съществено, напълнял и като че ли се съсухрил. 

Цветков не е имал сериозна другарка след Ивета и евентуално още не е съумял да я прежали. Неведнъж даже намеквал, че желае да си я върне и разпитвал дали и тя няма още усеща към него. Тя обаче нямала никакво желание да се заробва още веднъж по отношение на по-стар мъж, изключително откакто към този момент най-тежките години в грижите за дребния Боян били минали. Днес момчето е на 5 и майка му се оправя сама с развъждането му, като през ваканциите и уикендите го изпраща при татко му, с цел да сътвори здрава връзка посред им, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР