Телевизионният водещ Максим Галкин публикува на страницата си в Инстаграм

...
Телевизионният водещ Максим Галкин публикува на страницата си в Инстаграм
Коментари Харесай

Фотошоп или пластика? СНИМКА на Ала Пугачова шокира феновете й

Телевизионният водещ Максим Галкин разгласява на страницата си в " Инстаграм " фотография на удивително подмладената си брачна половинка Ала Пугачова. " Щастлив съм, когато и обичаната ми е щастлива ", написа той.

Тя провокира почитателите на певицата и в този момент те си задават въпроса по какъв начин е допустимо на 69 години тя да наподобява толкоз прелестно.



Само за час обявата на Галкин набра над 10 хиляди коментара и повече от 100 хиляди лайка.

" Изобщо не наподобява на себе си! Къде е Ала Борисовна ", написа tynina69.
" Нима това е Пугачова?! Направо е неузнаваема ", отбелязва nataliafesunova.

Паднаха още от тайните за хубост на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (СНИМКИ)

Някои са уверени, че примадоната още веднъж се е обърнала към пластичната хирургия. И, може би, неведнъж. Друг известен вид за " откриване тайната на хубостта ", е най-обикновен фотошоп.

" Дори и да е фотошоп, не може да маскира тези светлинки в очите, а те се палят единствено от любящ мъж. Харесвам тази двойка. Не всеки би се решил на такава възраст да има и деца ", уверена е veroni4ka_andr.

" Както споделя Фаина Раневская - колкото и да си ремонтираш фасадата, тръбите отново ще са си остарели ", написа raisa7683.

Има и положителни мнения. Много от почитателите на певицата се възхищават на това по какъв начин Ала Пугачова наподобява на своите 69 години. Някои означават, че не всяко модерно момиче умее по този начин да се грижи за външността си, а какво остава за жена на възраст като Пугачова.

Самата звезда по-рано се оплака, че здравето й се е влошило. Тя признава, че към този момент върви мъчно, а също по този начин има и проблеми с дишането.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР