Телевизионният водещ Колин Джост първи коментира отношенията си с холивудската

...
Телевизионният водещ Колин Джост първи коментира отношенията си с холивудската
Коментари Харесай

Гаджето на Скарлет Йохансон: Тя е удивителна

Телевизионният водещ Колин Джост първи разяснява връзките си с холивудската звезда Скарлет Йохансон. Колин даде първото си изявление пред изданието Entertainment Tonight.

За връзка сред двамата се заприказва още през май предходната година. Скарлет и водещият на Saturday Night Live Колин Джост са били засичани неведнъж дружно, само че двамата по този начин и не споделиха какви са връзките им.

Първи наруши мълчанието Колин, който изясни пред изданието за познанството си с Йохансон.

„ Тя е прелестна. Първият път, когато се появи в шоуто, аз работих като сценарист там. Тогава се и запознахме. Тя е най-прекрасната, а аз – най-щастливият човек “, отбелязва Колин.

Той също добавил, че в случай че не била заета с работата си, тя би взела присъединяване в изявлението с него. „ Тя в действителност е съвършена. Трудно е да се намерят нейни минуси, защото е удивителна “, траял да я хвали Джост. Съвсем скоро Скарлет се разведе със брачна половинка си Ромен Дориак.

Актрисата подписа брак с журналиста през 2012 година, а през 2014 година се роди щерка им Роуз Дороти. През март 2017 година последва бракоразвод.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР