Телевизионният водещ и инфлуенсър от Чехия Камил Бартошек зарадва хиляди

...
Телевизионният водещ и инфлуенсър от Чехия Камил Бартошек зарадва хиляди
Коментари Харесай

Дъжд от пари зарадва хиляди ентусиасти

Телевизионният водещ и инфлуенсър от Чехия Камил Бартошек зарадва хиляди сънародници с пари от небето. Буквално!

Всичко стартира с организирането на съревнование за намирането на 1 млн. $, само че защото никой от участниците не съумява да разгадае кода, прикрит във кино лентата му „ Onemanshow: The Movie' to locate the money “, с цел да стигне до колосалната сума, Бартошек трансформира разпоредбите на играта и в неделя изпраща имейл с криптирана информация в неделя сутринта къде ще пусне парите.

Бартошек удържа на думата си и в уреченото време и място идва с хеликоптер, на който е закачен резервоар. В един миг се отваря дребна малка врата от дъното на контейнера и от нея стартират да летят хиляди американски банкноти.

Когато парите политат в небето, на земята хиляди хора, въоръжени с найлонови торби, стартират да грабят банкнотите. За по-малко от час облагата от 1 млн. щатски $ е разпределена сред участниците.

Според Бартошек в необикновената конкуренция са взели участие 4000 запалянковци

Трябва да се означи, че всяка банкнота беше снабдена с прикован QR код с връзка към онлайн платформа, където спечелилите можеха да дарят пари за щедрост. Дадохте ни доста хрумвания какво да създадем с парите. Повечето от вас ни посъветваха тези три неща: да помогнем на някого и и да ги дарим за положително дело; да ги разпределим сред играчите; да организираме друга игра с парите. Замислих се какво да върша с тях и тогава взех решение, че можем да съвместим тези три неща в едно, сподели Бартошек във видео преди събитието.

Накрая Бартошек увери, че надпреварата е протекло цивилизовано и не се е стигнало до конфликти или неприятни подиуми сред участниците.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР