Телевизионният водещ Христо Калоферов стана татко на 15 април рано

...
Телевизионният водещ Христо Калоферов стана татко на 15 април рано
Коментари Харесай

Христо Калоферов стана татко като Наско Месечков, кръсти бебето на себе си

Телевизионният водещ Христо Калоферов стана баща на 15 април рано сутринта. Радостната вест оповестиха първо новинарите от Нова телевизия. „ Бебето е високо 51 см и тежи 3,690 кг ”, осведомиха феновете сътрудниците му. Първородният правоприемник на журналиста проплакал в столичния „ Майчин дом ” и носи неговото име – Христо.

Калоферов рядко приказва за персоналния си живот и пази в загадка коя е майката на детето му, по тази причина новината, че е станал татко, изненадала даже сътрудниците му от нюз рума. Досега новинарят не е показал нито една своя възлюбена в общественото пространство. Смяташе се даже, че избира интимната компания на хора от личния си пол. В медиата се шушукаше, че имал 3-годишна връзка с мъж , с който живеел на фамилни начала в влиятелен столичен квартал. „ Е, може и към този момент да има други усети. Явно това в този момент е съвременно – нали и Наско Месечков стана татко ”, радват се в малкия екран.

Миналата година Христо се появи в компанията на симпатична госпожица на екскурзия в Бачковския манастир. Компания им правеха нейната майка, родителката на Калоферов и вторият му татко. „ Cъc ceмeйcтвoтo нa xyбaв пpaзниĸ “, нaпиca ĸoмeнтap пoд фoтoca cи във Фeйcбyĸ жypнaлиcтът. Дали това е майката на новороденото, остава мистерия.

Калоферов бил много религиозен, защото детството му било белязано от тежка фамилна драма. Христо бил едвам на 3 годинки, когато изгубил баща си. Истината за гибелта му научил чак на 18 години. Чичо му умъртвил татко му след пиянска свата на градежа на нова къща. Тъй като килърът бил притежател на званието „ герой срещу фашизма и капитализма ”, лежал в пандиза единствено няколко месеца. Калоферов бил на 12 години, когатно за първи път се срещнал с родителите на татко си.

„ Израснах без него и постоянно ми е липсвал, само че той сигурно ми оказва помощ в сложните моменти от горната страна ”, уверен е Калоферов. По-късно майка му се омъжила за повторно и се появила сестра му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР