Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на заслужен релакс преди

...
Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на заслужен релакс преди
Коментари Харесай

Маги Халваджиян разкри какво се случва с Рачков и Мария

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на подобаващ релакс преди задаващия се нов ефирен сезон. Известният арменец разпуска със фамилията си в най-красивата област на Италия – Тоскана, написа jenata.blitz.bg.

Наскоро стана ясно, че чаровното лице на Нова телевизия Гала също е избрала тази дестинация за лятната си отпуска. Неостаряващата плевенчанка и половинката ѝ Стефан заливат мрежата с провокативни фрагменти от почивката си.

Маги Халваджиян също реши да покаже по какъв начин се забавлява и постна неповторим кадър, с който без да желае сподели и какво се случва с водещите на Господари на ефира Мария Игнатова и Димитър Рачков.

В пресата непрестанно се появяват спорни информации, съгласно които двамата ту са дружно, ту са се разделили. Наскоро даже стана ясно, че още веднъж са заживели под един покрив и то като семейство.

Със фотографията си от Тоскана Халваджиян демонстрира, че Рачков и Мария са дружно. Или най-малко връзките им са такива, че могат да си разрешават да почиват дружно на едно място.

На фрагмента, под който незабавно заваляха стотици лайкове и мнения, виждаме продуцента и фамилията му, които са събрали на една маса положителните си другари Гала и Стефан и Димитър и Мария.

Купонджийският фотос от Ботуша развълнува доста от познатите на Маги в мрежата. Те не крият насладата си, че двамата водещи на Господарите още веднъж са дружно и не крият вяра новината за събирането им да е истина!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР