Телевизионният готвач Джеймс Мартин някога е излизал с шефката на

...
Телевизионният готвач Джеймс Мартин някога е излизал с шефката на
Коментари Харесай

Джеймс Мартин каза, че разликата във възрастта е развалила връзката му с шефката на Джеймс Бонд Барбара Броколи

Телевизионният готвач Джеймс Мартин в миналото е излизал с шефката на Бонд Барбара Броколи, само че тяхната възраст и финансова разлика се оказаха повода за краха на романса.

51-годишният готвач и 63-годишният холивудски кино продуцент имаха връзка в продължение на четири години и половина - като романтиката за двойката разцъфтя, когато той беше на 29, а тя на 41. Връзката съответства с Пиърс Броснан, 70, предавайки прозвището Бонд на Даниел Крейг, 56 - като Джеймс даже взе участие в проектирането на Austin Martin, който 007 кара във кино лентата " Казино Роял ".

Докато се срещаше с Барбара, Джеймс се радваше на първокласен живот - обсипван с екстравагантни дарове, в това число скъпи истински творби на изкуството на Пикасо и коли на стойност стотици хиляди лири. Но Джеймс призна, че се е борил да се оправи, когато е почнал да се усеща като поддържан мъж - и също по този начин, че въпреки да не е имал проблем с разликата във възрастта сред него и Барбара, той се е чувствал " тестван " от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР