Телевизионния канал Звезда, който е собственост на руското военно министерство,

...
Телевизионния канал Звезда, който е собственост на руското военно министерство,
Коментари Харесай

Русия се похвали с полет на изтребител МиГ-31 в близкия космос

Телевизионния канал " Звезда ", който е благосъстоятелност на съветското военно министерство, разгласява видео от подготвителни полети в близкия космос на изтребители-прехващачи МиГ-31БМ на висока надморска височина на морската авиация на Тихоокеанския флот на Русия, оповестяват съветските медии.

На фрагментите, снимани от пилотската кабина, се вижда излитането, набирането на височина, както и полета в стратосферата. Пилотите са отработвали детайли от прехващане на " извършител " във въздушното пространство на Русия .

" За първи път във въздушни боеве на на практика таван взеха присъединяване нови осъвременени изтребители-прехващачи МиГ-31БМ на висока надморска височина ", прецизираха от пресслужбата на Източния боен окръг.

Полетът е бил сбъднат на надморска височина от над 20 хиляди метра със скорост 2 500 км/ч .

МиГ-31 е двуместен свръхзвуков изтребител-прехващач за всевъзможни атмосферни условия с отдалечен обхват на деяние. Предназначен е за прехващане и заличаване на въздушни цели на извънредно дребни, дребни, междинни и огромни височини, в елементарни и комплицирани метеорологични условия, когато съперникът употребява дейни и пасивни разстройства на радарите.

МиГ-31БМ е осъвременена версия на самолета, снабдена с нова система за ръководство на въоръжението и по-модерен радар.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР