Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвинение за пране

...
Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвинение за пране
Коментари Харесай

Съдят известна ТВ водеща за пране на пари

Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвиняване за пране на пари, като в основата на това е слънчевият парк в брезнишкото село Кошарево. Съоръжението за зелена сила е направено с капитали, главно на кипърския предприемач Харис Кунтурис, върху земя, предоставена от Драганова и шурей ѝ Венцислав Гоцев, написа " Уикенд ".

Радостина Драганова получава призовката в понеделник, 17 юни, на излизане от столична болница. Заедно с нея е и татко ѝ, а при изписването я чакат служители на реда. Оказва се, че от много време управляващите настойчиво я търсят, с цел да ѝ връчат призовката. Драганова обаче изрично отхвърля да я получи, като упорства да се съветва с юрист.

Юристи са безапелационни, че няма такова искане при връчване на призовка. Ден по-късно водещата изважда болничен лист, който ѝ дава право да не отиде в прокуратурата, с цел да ѝ се връчи обвиняването. Според осведомени към връчването на призовката се е разиграла цяла авантюра, тъй като Драганова през последните седмици се е лекувала с разнообразни диагнози в две лечебни заведения, а към този момент има и публикуван болничен лист. През част от това време предаването ѝ „ Мармалад " върви на екран с направени по-рано записи. Явно за Би Ти Ви няма значение фактът, че тя на два пъти до момента беше наказана на първа инстанция от кипърския предприемач Харис Кунтурис, който е скандално изваден от общия им енергиен план.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР