Телевизионната водеща Мария Силвестър останала на улицата заедно със сина

...
Телевизионната водеща Мария Силвестър останала на улицата заедно със сина
Коментари Харесай

Зюмбюл оставил Мария Силвестър на улицата

Телевизионната водеща Мария Силвестър останала на улицата дружно със сина си след развода с артиста Силестър Силвестъров, който стана прочут като Зюмбюл от тогавашното трио Братя Мангасарян. Това разкри самата тя в персоналния си профил в Instagram.

"Тази фотография е преди три години, тогава живеехме с Давид в жилището на другари, които ни го дадоха, до момента в който се съвзема от бракоразвод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и би трябвало да започнеш изначало. Та, мисълта ми е: до момента в който гледаш някой на екрана или няма значение къде, ухилен, занимателен, грациозен - ти не знаеш каква му е борбата. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като “така трябва”, а тъй като не желаят да си меткат контузиите на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то единствено с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте! ".

View this post on Instagram
Тази фотография е преди три години, тогава живеехме с Давид в жилището на другари, които ни го дадоха, до момента в който се съвзема от бракоразвод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и би трябвало да започнеш изначало. Та, мисълта ми е: до момента в който гледаш някой на екрана или няма значение къде, ухилен, занимателен, грациозен - ти не знаеш каква му е борбата. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като “така трябва”, а тъй като не желаят да си меткат контузиите на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то единствено с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте! @tsetskaradeva

A post shared by Maria Silvestar (@mariasilvestar) on May 13, 2019 at 10:16pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР