Телевизионната водеща Мария Игнатова изненада зрителите, след като се появи

...
Телевизионната водеща Мария Игнатова изненада зрителите, след като се появи
Коментари Харесай

Мария, смени тоалета

Телевизионната водеща Мария Игнатова изненада феновете, откакто се появи с еднакъв тоалет в два следващи дни в ефир. При това не става дума за публична рокля на международен дизайнер или пък секси костюм, който й стои прелестно, а сако и дънки. В панталоните за строители и розово сако, съчетано с бял потник и маратонки Мария първо посрещна поздравленията на публиката за 15-ия рожден ден на „ Господари на ефира” на сцената на „ Като две капки вода” в понеделник.



Там се качи огромна част от екипа на предаването, а в средата бе точно някогашната на Рачков. Подобен аутфит-панталон, в множеството случаи дънки и небрежна риза бяха избрали и адреналинките, които заобиколиха Мария.


На другия ден обаче русокоската се появи в напълно същия тоалет, този път в студиото на Нова Телевизия. Там тя бе единствено в компанията на продуцента на предаването Джуди Халваджиян. Явно стилното розово се е трансформирало в обичано за Игнатова, която не се тормози да се появи еднообразно облечена два дни подред пред цяла България.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР