Телевизионната водеща Кейт Гарауей разказа как звъннала на стария мобилен

...
Телевизионната водеща Кейт Гарауей разказа как звъннала на стария мобилен
Коментари Харесай

Сърцераздирателните обаждания на Кейт Гарауей до телефона на Дерек Дрейпър, за да чуе „стария му глас“

Телевизионната водеща Кейт Гарауей описа по какъв начин звъннала на остарелия мобилен телефон на брачна половинка си Дерек Дрейпър, когато той бил съществено болен, с цел да може да слуша тон от гласа му.

Тя също по този начин прегледа елементарни имейли, с цел да си напомни какъв брой положителни бяха връзките им. Водещият на Good Morning Britain благодари на обществеността за поддръжката, откакто Дерек умря предходната седмица на 56 години.

При позвъняване на остарелия му телефон, до момента в който той беше в болница, Кейт сподели: „ Знаех, че това, което щях да направя do би било като да се самоизмъчвам, само че усетих, че това е моментът, в който би трябвало да се натоваря до краен лимит.

„ Обадих се на остарелия мобилен номер на Дерек и чух „ остарелия му глас “ на телефонния секретар – толкоз мощен, толкоз контролиращ, мекият ланкаширски акцент, толкоз прочут и в този момент толкоз далечен от прошепнатите думи, които чухме от Дерек всеки ден. Бях потресена, само че знаех, че би трябвало... да отида по-дълбоко, по тази причина претърсих последните му известия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР