Телевизионната водеща Холи Уилоуби е известна със своите елегантни и

...
Телевизионната водеща Холи Уилоуби е известна със своите елегантни и
Коментари Харесай

Блестящият моден трик на Холи Уилоуби, който гарантира, че тя винаги изглежда перфектно - и е безплатен

Телевизионната водеща Холи Уилоуби е известна със своите елегантни и цветни тоалети. Тя въодушевява дамите в Обединеното кралство със своите смели макси рокли, щампи на цветя и съвременни правосъдни обувки, със стилния си дрешник, на който доста завиждат.

Но като доста от нас, тя открива, че има доста неща в себе си дрешници, които тя просто не носи. Но някогашната водеща на The Morning разкри тактиката, която употребява, с цел да се увери, че резервира единствено нещата, които обича.

Говорейки с стилния специалист Трини Уудъл, до момента в който е хазаин на This Morning, тя сподели: „ Има този съвет, когато сложете всичките си закачалки да извърнат в неверната посока и след няколко месеца можете да видите кои неща сте извадили и върнали назад в вярната посока. "

Трини призна, че в никакъв случай не е чувала съвета, само че сподели, че е гениална концепция да се дефинират облеклата, от които би трябвало да се отървете. „ Холи, в никакъв случай не съм го чувал до момента, това е гениално! “ тя го похвали.

Трини имаше собствен съвет, само че веро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР