Телевизионната водеща Деси Банова-Плевнелиева се завръща на малкия екран. Повод

...
Телевизионната водеща Деси Банова-Плевнелиева се завръща на малкия екран. Повод
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева се връща на тв екрана

Телевизионната водеща Деси Банова-Плевнелиева се завръща на дребния екран. Повод за това й дава предаването на NOVA “Събуди се “. Всяка събота чаровната русокоска ще показва авторската си графа „ Тук и в този момент “. В нея Банова ще среща феновете с известни българи, които ще предизвика да показват непознати свои страни.

“Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е огромно предизвикателство да покажа известните персони в друга светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни доста вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а за какво не и от политиката “, разяснява Деси Банова.

Началото на „ Тук и в този момент “ ще бъде маркирано още този уикенд (5 март), когато брачната половинка на Росен Плевнелиев ще приказва с „ желязната лейди на спорта “ Илияна Раева. Журналистката ще я показа на особено и свято за нея място. Там Илияна Раева ще опише съкровени и повече от любопитни истории за нейните сложни моменти, копнежи и насъбрана житейска мъдрост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР