Телевизионната риалити звезда Джема Колинс сподели актуализация на изображението с

...
Телевизионната риалити звезда Джема Колинс сподели актуализация на изображението с
Коментари Харесай

Джема Колинс споделя съобщение с феновете, докато се подготвя за Коледа с Рами

Телевизионната риалити звезда Джема Колинс показа актуализация на изображението с почитателите, като разкри, че дългите й руси кичури към този момент не са.

The някогашната звезда на The Only Way Is Essex нормално се вижда с дълги блестящи талази, само че вместо това звездата е виждана с изящен фасул с дължина до раменете, който рамкира чертите ѝ. Джема сподели новата си стилна прическа, до момента в който театралничи за фотография с годеника Рами Хауаш.

Пишейки в Instagram, Джема сподели на своите почитатели: „ Желая на всички ви доста Весела Коледа, хубав обяд до нашия обичан @smithsofongar. ps Събудих се тази заран и си помислих, че дългите косми би трябвало да си отидат, по тази причина ги подрязах с ножицата за опаковъчна хартия хе хе ".

В фотографията в Instagram Джема сияеше пред камерата, до момента в който позираше до годеника Рами, откакто се любуваха на коледна вечеря. Феновете се втурнаха в мненията, с цел да похвалят звездата за новата й визия, като един написа: „ Изглеждаш Gorj Gem! Весела Коледа на теб и всички близки....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР