Телевизионната мрежа HBO е близо до сделка за пилотен епизод

...
Телевизионната мрежа HBO е близо до сделка за пилотен епизод
Коментари Харесай

Блокбъстърът Игра на тронове се завръща

 Телевизионната мрежа HBO е покрай договорка за пилотен епизод от нова поредност, която ще е предистория на супер сполучливия им сериал по книгите на Дж. Р. Р. Мартин, твърди сп. Entertainment weekly.

Сериалът ще бъде основан на историята на един от родовете от " Игра на тронове " - Таргариен. Той ще наблюдава началото на рода с Егон Завоевателя, връзката с драконите, завладяването на Вестерос, гражданската война в рода, така наречен Танц на дракони. Подобен план се замисля от 2017 година, когато на петима от сценаристите е предоставена задача да разработят нова нишка от сериала, която да продължи триумфа му, откакто сериалът свърши.

По-рано тази година излезе новата книга на Дж. Р. Р. Мартин - " Огън и кръв ", обхващаща 150 години от историята на Таргариен - събития, случили се 300 години преди събитията в " Игра на тронове ". Сериалът ще бъде основан точно на тази книга. Проектът още няма име, не се разкриват и детайлности, само че съгласно слуховете, пилотният епизод ще бъде написан персонално от Дж. Р. Р. Мартин.

Напомняме, че в продукция е още един сериал-предистория, който се концентрира върху началото на рода Старк, произхода на белите бродници и ерата на героите - събития, развили се хиляди години преди " Игра на тронове ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР