Телевизионната кариера на Мира започва в NOVA преди 20 години.

...
Телевизионната кариера на Мира започва в NOVA преди 20 години.
Коментари Харесай

Мира Добрева

Телевизионната кариера на Мира стартира в NOVA преди 20 години. Смята работата си за наслаждение, няма самообладание да стартира работния й ден и да се впусне в него. „ Семействито е компликация в наше време, тъй като фамилията е едно напрежение. Всеки ден имаш да готвиш, всеки ден имаш да чистиш и всеки ден имаш да обърнеш внимание на децата. Всеки ден би трябвало да полагаш старания да общуваш нормало със брачна половинка си. Въпреки че някои хора считат, на тези им е елементарно, а на мен ми е доста мъчно. Не, на никой не му е чак толкоз елементарно и никой не е чак толкоз благополучен, умерено “, споделя тя.

Твърди, че заплаща налог публично мнение и би избрала да не известна когато е майка, когато е на море. „ Ако не бях известна щях да си хвана гадже “.

Харесва и концепцията за женско царство. Иска да види дали дамите могат да са обединени „ Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбъри по нея. Най-много обичам чепатите характери, доста обичам комплицираните характери. Смятам че ще ги покоря. Умирам от боязън, че някой може да ме нарани “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР