Телевизионната кариера на Алекс Родригес претърпя неочаквано развитие. Доскорошната суперзвезда

...
Телевизионната кариера на Алекс Родригес претърпя неочаквано развитие. Доскорошната суперзвезда
Коментари Харесай

А-Род ще работи паралелно за Фокс и ESPN

Телевизионната кариера на Алекс Родригес претърпя ненадейно развиване. Доскорошната суперзвезда на МЛБ, който от една година работи като щатен бейзболен анализатор във " Фокс Спортс ", ще извършва аналогична роля и за най-големия съперник на американския пазар – ESPN. При това редом.

Тази нощ от ESPN оповестиха, че А-Род е новото лице в екипа на емблематичното предаване " Бейзбол в неделя вечер ". 42-годишният някогашен трети бейзмен на Ню Йорк Янкис заема мястото на посетител анализатора Аарън Буун, който тази зима бе назначен за управител на " янките ".

Check out @fallontonight with @jimmyfallon right now! Hopefully I won’t have to smash eggs on my face tonight like last time #WhyDidIAgreeToThisAgain #JustKidding #LoveBeingAGuest pic.twitter.com/cCN6KhqEvw
— Alex Rodriguez (@AROD) January 24, 2018
" Гледам напред към тази нова глава в моята коментаторска кариера. В едно вълнуващо за бейзбола време аз получавам място на първия ред и ще мога да описвам тази история всяка неделя по ESPN. А също по този начин ще мога да продължа да проучвам плейофите по " Фокс ", където стартира това мое странствуване ", съобщи Родригес.

В ESPN той се причислява към екипа на водещите Джесика Мендоса и Бъстър Олни, като дружно с новия коментатор на мачовете Мат Васгерсян ще дискутират мачовете от постоянния сезон. Ангажиментът на А-Род към " Фокс " пък продължава да бъде единствено за плейофите.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР