Телевизионна звезда ще се опита да се кандидатира за президент

...
Телевизионна звезда ще се опита да се кандидатира за президент
Коментари Харесай

Официално: Руска тв звезда се кандидатира за президент

Телевизионна звезда ще се опита да се кандидатира за президент на идните избори в Русия. 35-годишната тв водеща Ксения Собчак публично разгласи желанието си да се впусне в битката за президентския пост, откакто сходни клюки се носят още от предходната година, оповестява " Ведомости ".

За да се трансформира в формален претендент обаче първо да събере 300 хиляди подписа. Това обаче не би трябвало да бъде проблем. Тя се употребява с поддръжката на опозиционния водач Алексей Навални. Самата тя не е надалеч от политиката, като татко ѝ Анатоли Собчак е някогашен кмет на Санкт Петербург и самият той в миналото е бил началник на сегашния президент Владимир Путин.

„ Отдавна мислех за това. Говорех с другари, погледнах политическата конюнктура в страната и в един миг осъзнах, че всеки един от нас би трябвало да направи това, което може, с цел да промени страната. Защото тя се нуждае от смяна. Аз съм кротичък опозиционер ", разгласи Собчак във видео, оповестено в личния ѝ профил в Инстаграм, като прикани всички да отидат да гласоподават не за нея, а срещу тези, които ръководят страната в последните години.

Президентските избори в Русия са през март 2018 година Настоящият държавен глава Владимир Путин още не е оповестил решението си дали ще се кандидатира.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР