Телевизионна поредица скоро ще излъчи епизоди, които показват няколко от

...
Телевизионна поредица скоро ще излъчи епизоди, които показват няколко от
Коментари Харесай

Имала ли е извънбрачна връзка Елизабет Втора

Телевизионна поредност скоро ще излъчи епизоди, които демонстрират няколко от пътуванията на Елизабет Втора до конеферми в Съединени американски щати и Франция.
 Кралица Елизабет Втора, принц Филип и за какво спят в обособени спални
Защо кралицата и принц Филип спят в обособени спални

В покоите на кралското семейство

По време на въпросните визити кралицата на Англия обаче не е сама, а в компанията на към този момент починалия си управител на конни надбягвания - лорд Порчестър.

Близките връзки, които Елизабет Втора показва с него, а и фактът, че употребява умалителното название Порчи, когато приказва за мениджъра си в Бъкингамския замък, разпалват известни полемики за хипотетична връзка посред им. Дори се твърди, че със брачният партньор ѝ са имали разправии на тази тематика, написа Daily Express.
 Снимка 447233

Според някогашния началник на прессекретариата на кралица Елизабет Втора - 79-годишният Дики Арбитър, догатката, че лорд Порчестър и Елизабет Втора са поддържали загадка връзка, е безусловно неприемливо.

Според Арбитър кралицата е последният човек в света, който би си помислил да огледа непознат мъж, по тази причина и всички сходни изказвания от страна на медиите са безпочвени и единствено за основаване на сензация.
 Кралица Елизабет Втора и една фотография, защитавана в загадка
Снимката, която можеше да смъкна кралицата

Такава, каквато не сме я виждали досега
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР