Телевизионерката Добрина Чешмеджиева е опак характер и понякога доста рязка

...
Телевизионерката Добрина Чешмеджиева е опак характер и понякога доста рязка
Коментари Харесай

Чаровна водеща от БНТ отказа брак на страстен италианец заради суеверие

Телевизионерката Добрина Чешмеджиева е опак темперамент и от време на време много внезапна с мъжете. Въпреки това към нея постоянно има задоволително обожатели.

Наскоро Мис Референдум обаче стигнала до прекаленост – отказала брак и върнала пръстена на италианското си гадже, с което има разказ от година, твърди " Уикенд “.

Тъй като е родена в петък 13-и и е запалена по нумерологията, отраканата тв водеща пресметнала, че с обичания от страната на Ботуша няма да бъдат щастливи, в случай че се съберат в китайската Година на Свинята. Това предсказване я предиздвикало непосредствено да му изясни, че избира да остане свободна жена, най-малко към този момент.

Мъжът с гореща кръв бил мощно отчаян, а приятелките на Добрина – напряко втрещени, че на 45 години тя продължава да отсрочва брака. Макар че има сериозен имидж и е водеща на предаване тежка артилерия в Българска национална телевизия, Добрина има славата на мъжемелачка. Дългокосата чародейка изживя не една или две буйни, само че краткотрайни случки и даже се снабди с имиджа на полова тигрица, с което продължава да притегля мъжете като магнит.

Въпреки че изглеждала много влюбена в италианеца, тя го разочаровала и различен път, отказвайки му да свият гнездо в неговата страна. Като му върнала пръстена, се надявала и да го тества дали той ще е подготвен да изчака, когато тя реши, че й е време за по-сериозното обвързване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР