Телевизионен документален филм за краля на поп-музиката Майкъл Джексън е

...
Телевизионен документален филм за краля на поп-музиката Майкъл Джексън е
Коментари Харесай

​Изложба за Майкъл Джексън в Бон

Телевизионен документален филм за краля на поп-музиката Майкъл Джексън е мотив за бурни полемики. В лентата " Да напуснеш Невърленд " двама мъже детайлно описват по какъв начин като деца са били измъчвани полово от звездата. Множество радиостанции, като Би Би Си, стопираха песните на Майкъл Джексън. Въпреки нажежените разногласия за метода към творчеството на артиста, в културния и изложбен център на Германия в Бон отвори порти галерия с негови портрети.

 © БГНЕС
Педофилските обвинявания против Майкъл Джексън не са оригиналност. Документалният филм " Да напуснеш Невърленд ", който неотдавна беше показан в Съединени американски щати, ги разпалва още веднъж. Трябваше ли поради тях да бъде променена или анулирана изложбата в Бон? Кураторите не виждат мотив за това, макар че, както споделя шефът на влиятелния Федерален център, упреците са шокиращи.
Райн Волфс, шеф на Федералния културен и изложбен център в Бон: Изложбата е отдадена на един културен феномен, на феномена Майкъл Джексън и е историческа. Показва въздействието му върху света на изкуството. В нея са събрани към 100 произведения на 40 художници, които демонстрират разнообразни гледни точки към тази значима за поп-културата персона.
Творци като Анди Уорхол, Джеф Куунс, Кийт Харинг, Пол Маккартни са пресъздали Майкъл Джексън с разнообразни средства и по по друг метод.
Райн Волфс, шеф на Федералния културен и изложбен център в Бон: Ще организираме полемика, паралелно с изложбата, която ще е отдадена на обвиняванията. Няма да подминем казуса. Ще съберем две неща в едно - изложбата за феномена и дебата за личността.
Изложбата е готова преди две години в Лондон. Тогава документалният филм, още не е бил основан. Майкъл Джексън умря през 2009, четири години откакто беше оневинен по обвинявания в педофилия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР