Телевизиите в Англия обмислят различни нововъведения, съобразени с необичайните условия,

...
Телевизиите в Англия обмислят различни нововъведения, съобразени с необичайните условия,
Коментари Харесай

Телевизиите в Англия ще предложат на феновете стерилен футбол и камери от съблекалните

Телевизиите в Англия обмислят разнообразни нововъведения, съобразени с необикновените условия, при които дуелите в Премиър лийг ще бъдат възобновени. Целта е съвсем всяка от оставащите 92 срещи да има телевизионно покритие. Мачове ще има в разнообразни часове, с цел да могат да се излъчат допустимо най-вече конфликти дневно, без феновете да би трябвало да избират. " Скай спортс " и " Би Ти Спорт " обаче се тревожат, че по-ранните от тях могат да им основат непредвидени проблеми със съответния регулатор, който следи за наличието на стратегиите преди 21:00 часа. В това число влиза и езикът, който се чува от екраните.

От какво обаче се тревожат малките екрани? При състояние че мачовете ще се играят на празни игрища, това значи, че неналичието на атмосфера ще даде късмет на феновете да чуват съвсем всички реплики от играчите. За всичко е ясно, че когато горят в играта, съвсем всички футболисти употребяват много нецензурни реплики. За да избегнат това, от малките екрани обмислят разнообразни разновидности. Единият е да бъдат отстранени микрофоните до терена. Това обаче би ощетило изцяло предаването откъм атмосфера. Другата алтернатива е непрестанно да се понижава и даже заглушава звука, когато има индикации за циничен език. Ако някоя нелицеприятна имитация бъде изпусната, то коментаторите би трябвало да се извиняват на феновете.

Обмислят се и някои по-атрактивни новости - да се позволяват камери в съблекалните и даже някои от играчите да дават изявленията на почивката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР