Телец В този ден сте в добро настроение и с отлично

...
Телец
В този ден сте в добро настроение и с отлично
Коментари Харесай

Днешният Вторник Не Е Като Другите! Алена Отправи Много Тревожно Предупреждение Към Тези 3 Зодии, Има Скрита Заплаха!

Телец
В този ден сте в положително въодушевление и с чудесно самочувствие. Не проявявайте експанзия, в случай че решите да наложите мнението си, тъй като по този метод ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и настоящи заплащания.

Близнаци
Съдружник ще ви насочи несправедливи обвинявания, че не сте правилни. Веднага прекратете връзките си. Повлияни сте от оферти, обещаващи ви материални триумфи посредством нова работа. Ще е неточност в случай че се преместите преждевременно и се лишите от сегашната си непоклатимост, даже и от обвиняванията към вас.

Рак
Предстои ви следващият неподходящ ден. Емоцията и компликациите са спънка да оцените действително опциите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви поучавам да предприемате настоятелен пътувания, с цел да избегнете проблемите.

Лъв
Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите приходи ще ви зарадват и сполучливи настоятелен запознанства и диалози. Бъдете деликатни в работата си, тъй като са вероятни неточности и съществени пропуски. Успехът е с вас, в случай че сте съсредоточени, търпеливи и толерантни към непознатите потребности.

Дева
Поднесете концепциите си на вашите сътрудници и не пропускайте да им извършите добра аргументация, с цел да ви поддържат. Пред вас се обрисува предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора си. Разчитайте на себе си. Контролирайте страстите си. Не позволявайте проблемите вкъщи да ви пречат на работата.

Везни
Очаква ви под напрежение, само че потребен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат утвърдени от управлението и сътрудниците ви. Бъдете точни и кардинални и ще докажете, че сте съвършени в работата си. На работното си място не се поддавайте на примамливи оферти. Коригирайте някои свои неточности.

Скорпион
Имате опция да разширите активността си. Очаквайте промени. Проведете диалозите с началниците си. Възможно е да ви предложат покачване на заплатата. При настоятелен срещи и диалози не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте желали да се развивате.

Стрелец
Използвайте цялото си въздействие, с цел да разрешите сложен проблем на работното място. Нетипично постоянни сте за хора с вашия характер. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте сруще себе си.

Козирог
Ще си спомните за от дълго време основани ви проблеми от човек, който ви се е обадил и желае среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да измененията проектите си и да помислите за нови сътрудници. Днес ви престои сложен ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в околните дни ще се окажат против вас.

Водолей
Денят е удобен за креативна активност и пътувания. Очаквайте отлични финансови приходи. Не влизайте в конфликтн на работното място. Не натоварвайте сътрудниците си с вашето неоснователно песимистично въодушевление, тъй като ще ги разочаровате с усещането, които създавате, че не се радвате и на личните си триумфи.

Риби
Помислете за методите, посредством които да докажете правотата си пред управлението и да получите справедливо самопризнание. Не налагайте волята си прочувствено, с дебелоглав и експанзия. Търпението ви носи повече изгода от прибързаността.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР