Телец Месец май ще ви предостави много възможности да разнообразите живота

...
Телец
Месец май ще ви предостави много възможности да разнообразите живота
Коментари Харесай

4 зодии ще имат много позитивни емоции и вълнуващи преживявания през май

Телец
Месец май ще ви даде доста благоприятни условия да разнообразите живота си и да постигнете начертаните цели, скъпи Телци. За да се случат проектите ви, би трябвало да сте уверени в себе си и да сте устремени към това, което желаете, без да се разсейвате. Ако запазите централизация през този месец, доста от желанията ви ще се осъществен и ще сте горди с достиженията си.

В любовен проект обстановката ще е розова и сантиментална. За тези, които имат сътрудник, не се чакат никакви разтърсвания. Напротив, ще се разбирате добре през месеца и взаимно ще се наслаждавате на компанията си. Продължавайте да работите в посока опазване на положителния звук, уважението и хармонията във връзката ви.

Необвързаните представители на зодия Телец ще срещнат разнообразни евентуални сътрудници, с които ги чакат вълнуващи прекарвания и доста страсти. Един съвет: не прибързвайте със заключенията и не се хвърляйте сляпо в нова връзка. Опознайте индивида и тогава му дайте късмет за нещо по-сериозно.

В здравословен проект ситуацията ще е устойчиво. Възможни са леки неразположения, прочут дискомфорт, може би отслабена имунна система. Грижете се за себе си с пълностоен и здравословен режим, придвижване и най-много, положително мислене и въодушевление.
Рак
Скъпи Раци, чака ви възхитителен месец. Ще се носите на крилете на любовта. През последните месеци може би се бяхте примирили, че на любовния фронт нещата не наподобяват розово, само че май месец ще преобърне наклонността и ви чакат вълнуващи прекарвания.

За тези, които са самотни и към момента не са разкрили своя сътрудник, месец май ще им даде такава опция. Неща, които не сте си и представяли, че са вероятни, могат да се случат в идващите седмици.

Онези представители на зодията, които към този момент са намерили любовта, ще ѝ се любуват през целия месец. Ще видите колегата си в нова светлина, ще го преоткриете и може би отначало ще се влюбите. С две думи, месец май за вас, Раци, ще е просто обич.
Дева
Месец май ще ви провокира непрестанно, скъпи Деви. Основното предизвикателство ще е да живеете живота си на мига, в този момент и незабавно. Да осъзнавате какво вършиме, за какво го вършиме и да му се наслаждавате, без да вършиме непрестанно проекти - нещо, в което вие сте доста положителни.

За тази цел обаче е значимо да се обкръжите с хора, които ви карат да се чувствате удобно, да ви подготвят и да създадат деня ви паметен. Естествено, един от тези хора е вашият сътрудник. Той/тя ще бъде до вас, ще усещате поддръжката му и ще изживеете много сантиментални моменти дружно. За тези, които имат сериозен човек до себе си, месецът ще е подобаващ за опити за бебе, оповестява az-jenata.bg.

Представителите на зодията, които към момента не са разкрили своята половинка, ще имат няколко благоприятни условия да срещнат вълнуващи персони, а кой знае, една от тях може да е сродната ви душа. В професионално отношение месецът ще е потребен и ще се радвате на триумфи.
Стрелец
Скъпи Стрелци, месецът за вас ще е положителен и ще ви донесе мотиви за усмивки. От вас се желае да сте целеустремени и по-добри с всеки минал ден. Това ще ви обезпечи опция да сбъднете проектите си напълно. Не позволявайте на никого да ви кара да се усъмните във опциите си и да ви спре по пътя към реализиране на задачите ви. Фокусирайте се върху личните си стремежи и цели, и ще постигнете триумфи.

В любовен проект нещата също ще се подреждат съгласно упованията ви. Важен подробност е, че сътрудникът ви може да се нуждае повече от вашето внимание и грижа. Имайте го поради и бъдете до него/нея, с цел да предотвратите вероятни недоразумения и отрицателни страсти. Нека любовта бъде един от вашите цели през този интервал, с цел да не избяга хармонията от връзката ви - нещо, за което единствено ще съжалявате на по-късен стадий.

В здравословен аспект са вероятни промени в режима ви на хранене и спорт, които ще се отразят позитивно на визията ви, на настроението и тонуса ви.

В работата ще се чувствате добре, стига да се вслушвате в думите на по-висшестоящите от вас и да не избързвате с взимането на решения. Понякога е по-добре да се изчака, да се събере задоволително информация и чак тогава да се работи уверено. Не прибързвайте и това ще е във ваш интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР