ТЕЛЕЦ Този месец трябва да можете да различите кои от

...
ТЕЛЕЦ Този месец трябва да можете да различите кои от
Коментари Харесай

3 зодии, на които всички ще завиждат през ДЕКЕМВРИ

ТЕЛЕЦ

Този месец би трябвало да можете да различите кои от вашите страсти са потребни за вашия път и кои са подготвени да бъдат изхвърлени от вашето остаряло аз. Това не трансформира безусловно нещата за вас за една нощ, само че като си позволите да погледнете в очите това, което няма място там, ще можете да се насладите на тази своето по-добро Аз.
Зодиите, които са обречени на страдалчество през ДЕКЕМВРИ
ОВЕН Очаквахте и разчитахте на резултат този месец, който просто не би могъл да бъде вероятен, и отдадохте голямо значение на цялото...



РАК

Нямате проблем да сваляте кожата си и да се трансформирате още веднъж и още веднъж, само че сте склонни да забравяте да се запитате дали работите за това, което сте желали от остарялата версия на себе си. Този месец би трябвало да се чувствате повече от съвършено по отношение на себе си, от вътрешната страна и извън. Не се изненадвайте, в случай че това притегли известно внимание във връзка с персоналния ви живот - всичко това е част от тази преходна магия.


Трудна ще е 2022 година за тези 3 зодиакални знака
2022 година е към този момент на прага ни. Всеки се стреми да си направи известна равносметка на постигнатото през отминалата година и да възнамерява след...

РИБИ

Енергията на този месец би трябвало да ви разреши да се изправите против това, което чувствате, и да намерите по-голям мир с него. Може би не знаете всички стъпки, които би трябвало да предприемете, само че знаете, че мястото, където сте, не е мястото, където желаете да бъдете, което е първата крачка.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР