ТЕЛЕЦ Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите

...
ТЕЛЕЦ Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите
Коментари Харесай

Днешната Събота Не Е Като Никоя Друга! Алена Ни Поля С Ледения Душ: Тези Зодии Ще Ронят Горчиви Сълзи, Но Тези Ще Пируват! Най-Зле Ще Са

ТЕЛЕЦ

Предстои ви сложен ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате отговорни, поради обстоятелството, че не сте изпълнили дилемите си вкъщи. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място. Обсъдете с вашите сътрудници и началници нововъведенията на вашето работно място.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови хрумвания и промени. Време е за начинание, само че не сте решили какво и по кое време да започнете и дали този ден е подобаващия. Не сядайте зад кормилото. Избягвайте разискването на настоятелен проблеми. Проявете самообладание, каквото и става към вас.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за смяна. Възможно е утежняване на финансовото положение. Бъдете виновни и въздържани. Отложете деловите диалози и внимавайте в думите и дейностите си. В персоналните връзки липсва хармонията, единствено тъй като сте решили да се инатите.

ЛЪВ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте подготвени за промени в професионален проект. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, с цел да избегнете неточности. Много от вас би трябвало да създадат значим житейски избор. Денят разрешава провеждането на настоятелен диалози и срещи.

ДЕВА

Пазете се от обири на интелектуален труд и експанзия от страна на съперници. Търговците имат опция да осъществят отлични облаги. Не предприемайте инициативи. Заемете се с рутинната си работа, с цел да не се неуспехите. Денят не ви разрешава да рискувате.

ВЕЗНИ

Не ви поучавам да приемате прекомерно персонално отправените ви забележки, в случай че желаете да се справите с най-обикновени задания. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена рецесия в материално отношение. Контролирайте разноските си и не раздавайте заеми. Преди да търсите задоволство от щедростта си, преценете дали постъпвате вярно.

СКОРПИОН

Заредете с воля и увереност и променете навиците си. Въпреки възможностите за доходи, денят е неподходящ. Възможни са разправии с сътрудниците ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При опция осъществете делово пътешестване.

СТРЕЛЕЦ

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите умерено и концентрирано в този значим за вас ден, поради пранираните значими задания. Възможни са загуби. Бъдете спестовни. В околните дни не очаквайте доходи.

КОЗИРОГ

Денят е неподходящ за дейна работа. Не очаквайте доходи. От сутринта се постанова да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, макар че не ви засягат директно. Въпреки напъните ви да постигнете помирение с вашите разярени сътрудници, няма да съумеете да ги успокоите.

ВОДОЛЕЙ

Оценявайте действително дейностите на близките. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, даже в случай че дадете отвод на следващото делово предложение. Успехът ви е обезпечен, в случай че не сте прибързани и планирате работата си, написа Пик. Уговарянето за сключване на покупко-продажби, свързани с вложения не е удобно за вас.

РИБИ

До обед не уговаряйте срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий сексапил или умеене да омайва с думи, с цел да не се разочаровате в деловите връзки. Вечерта очаквайте потребни настоятелен срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР