Телец Макар и да имат рога, Телците са нежни натури,

...
Телец Макар и да имат рога, Телците са нежни натури,
Коментари Харесай

Това са ЗОДИИТЕ, които предпочитат да имат котка пред половинка!

Телец

Макар и да имат рога, Телците са нежни натури, които изпитват голяма обич към животните. Няма нищо по-хубаво за един Телец от мъркаща котка в скута. Котките са тяхна муза във всичко, което вършат. Представителите на тази зодия си падат или по най-обикновени улични котки.
5 здравословни аргументи да си вземете котка СЕГА!
1. Котките понижават риска от сърдечносъдово заболяване Мъркащият домакински любим е пъклен потребен за сърдечносъдовата система в дългос...

Рак

Грижовни и чувствителни, за Раците няма нищо по-хубаво от пухкава котка вкъщи и постоянно ще предпочетат котката си пред вас. Те не могат да устоят на жалния й взор и ето за какво всекидневно котките на Раците са прекомерно дебели и капризни.


10 неща, които би трябвало да извършите преди да си вземете котка у дома
Да си вземете котка е отлично и е хубаво да го извършите, когато имате опция. За едно сполучливо другарство обаче, би трябвало да имате д...

Лъв

Тези големи котки несъмнено обичат да имат коте вкъщи и се държат с него като с кралска персона. Държат котката им да наподобява в безупречна форма. Характерът на Лъвовете доста наподобява на този на котките - обичат да мързелуват и дългите дрямки, обичат някой да ги масажира, обичат да се грижат за външния си тип и с часове да заглаждат козината си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР