Телец Ако бъдещата ви свекърва е зодия Телец, с нея

...
Телец Ако бъдещата ви свекърва е зодия Телец, с нея
Коментари Харесай

Всяка Жена Трябва Да Си Знае! Ето Какъв Е Характера На Свекървата Според Зодията!

Телец

Ако бъдещата ви свекърва е зодия Телец, с нея ще имате проблеми, единствено в случай че занемарите грижите за сина ѝ. Тези дами незабавно ще ви създадат забележка, в случай че не сте приготвили вечеря или не почиствате постоянно дома си. На тях обаче постоянно може да разчитате като финансова опора.

Близнаци

Най-дразнещото при свекървите Близнаци е, че постоянно се изричат по въпроси, за които е по-добре да си замълчат, тъй като не са готови. Въпреки това тези дами не са злонамерени, доста са бъбриви и позитивни.

Рак

За да са положителни взаимоотношенията ви със свекърватаРак, би трябвало доста да се постараете да ѝ извършите положително усещане. Редовно ѝ се обаждайте по телефона, с цел да я питате по какъв начин е, и ѝ правете дребни подаръчета и в бъдеще няма да имате никакви проблеми с тази жена.

Лъв

Към свекървата зодия Лъв би трябвало да подхождате с огромни дози внимание и почитание. В противоположен случай ще си навлечете гнева им, който е унищожителен. Тези свекърви постоянно ще ви дават препоръки, които ще чакат да изпълнявате.

Дева

Свекървите Дева наподобяват доста благи и добродушни, само че и с тях би трябвало да се внимава, тъй като са прекомерно сериозни. Не би трябвало да очаквате, че в миналото ще угодите на свекърва от тази зодия, тъй като тя постоянно ще има хапливи забележки към всичко, което избрали.

Везни

Свекърва зодия Везни е най-големият шанс, който може да извадите. Тя в никакъв случай не би се намесила в връзките сред вас и обичания, като ще пази нужната отдалеченост. От Везните обаче би трябвало да очаквате постоянно да ви звънят, с цел да излизате по другарски.

Скорпион

Към свекървите зодия Скорпион би трябвало да се отнасяте доста деликатно, тъй като те са нож с две остриета. От една страна могат да бъдат благи и положителни, само че от друга – злопаметни и отмъстителни, като са подготвени да ви санкционират за всяка неточност.

Стрелец

Със свекървите Стрелец не би трябвало да се притеснявате, тъй като те не обичат да се бъркат в непознатите взаимоотношения и ще пазят нужната отдалеченост. Тези дами обаче са много груби и нетактични и могат доста пъти да ви обидят нецеленасочено.

Козирог

Свекървите Козирог са доста настоятелен дами и в никакъв случай не биха си разрешили да дойдат неканени на посетители, само че чакат и от вас да се обадите преди да ги посетите. От тези свекърви не може да очаквате да се грижат за децата ви, тъй като те не обичат да посвещават свободното си време на внуците.

Водолей

Свекървите зодия Водолей са доста усмихнати и съвременно настроени дами. Те обаче бързо ще ви обвинят в мързел, в случай че постоянно си стоите у дома и не излизате задоволително на открито.

Риби

Свекървите Риби също са фантазия за всяка жена. Ако връзката ви със сина им стане задоволително сериозна, те ще ви одобряват като своя лична щерка и ще се пробват да ви оказват помощ с каквото могат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР