Телец – Старата любов Споменът за старата връзка е една

...
Телец – Старата любов Споменът за старата връзка е една
Коментари Харесай

От Какво Ще Се Разплачат Зодиите: Телец – Старата Любов, Рак – Болен Близък, Дева - Изоставено Животно

Телец – Старата обич

Споменът за остарялата връзка е една от най-болезнените тематики за Телец. Телците мъчително могат да не помнят за някогашната си половинка и да продължат напред, като дори след години ровят из спомените си за отминалата връзка, а думите или дейностите, които са ги наранили, провокират сълзи в очите им.

Близнаци – Неудовлетворени стремежи

Близнаците държат да удовлетворяват желанията им и недоволстват като дребни деца, когато на извърнат съществено внимание на техните прищявки. Те могат да се разплачат за неща, които на пръв взор наподобяват маловажни, единствено с цел да им угодят.

Рак – Болен непосредствен

За представител на зодия Рак няма нищо по-важно отсемейството и техните сълзи се леят, когато някой техен непосредствен е болен. Уязвимостта на даден член от фамилията може да ги накара да впрегнат 100% от силите си, с цел да оказват помощ.

Лъв – Агресивно държание към деца

Лъвовете не търпят агресивното държание към деца без значение дали е на обществено място или не. Представителите на тази зодия страдат, когато възрастен се отнася грубо към децата.

Дева – Изоставено животно

Девите са зодиакалният знак, който най-вече обича животните. Сълзи в очите им могат да се появят, в случай че видят страдащо, изоставено животно. Ако не го нахранят или не го вземат със себе си, след това ги преследват скрупули на съвестта.

Везни – Грозните подиуми

Представителите на тази зодия ще се разплачат, в случай че им устроят грозна цена на обществено място. Скандалили оскърбление пред непознати прави Везните уязвими и провокира сълзите им.

Скорпион – Значимо събитие

Сватба, кръщене или заравяне са събитията в живота на един Скорпион, които могат да провокират сълзите им. Представителите на тази зодия са известния със мощния и устойчив темперамент и не биха плакали на вятъра. Истински значимите събития в живота им обаче ги вършат по-емоционални.

Стрелец – Безпаричие

Липсата на финансови средства и страхът от беднотия провокират суматохата и сълзите при Стрелците. Когато видят, че парите им скоростно понижават, настава същинската драма за огнената зодия.

Козирог – Спомените

Нищо друго не може да разтопи представител на зодияКозирог по този начин, както старите мемоари. Сълзи в очите им могат да се появяват, когато преглеждат старите албуми и си спомнят за отминалите времена.

Водолей – Предателство

Водолеите са същински сломени, когато техен непосредствен човек ги огорчи или ги съобщи. За представителите на тази зодия сходни дейности са липса на човещина и бързо биха провокирали сълзите им.

Риби – Измама

Рибите биха се разплакали, в случай че схванат, че човек, на кого доста държат, ги мами, манипулира или употребява. За тях е доста мъчно, когато осъзнаят, че някой може да бъде с тях единствено поради облаги.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР