Телерик Академия обяви днес, че организира кариерна вечер за желаещите

...
Телерик Академия обяви днес, че организира кариерна вечер за желаещите
Коментари Харесай

Телерик Академия организира кариерна вечер и безплатни работилници по програмиране

Телерик Академия разгласи през днешния ден, че провежда кариерна вечер за искащите да станат програмисти с един от най-популярните в света езици – JavaScript. Събитието ще се организира на 11 април от 19:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост. То ще бъде последвано от серия безвъзмездни работилници по програмиране. Входът е свободен, само че е нужна предварителна регистрация. Събитията са подобаващи както за хора с знания в региона, по този начин и за изцяло начинаещи. Те дават кариерна ориентировка и базови знания по програмиране и служат като първа стъпка към кандидатстване в 6-месечната стратегия за подготовка на софтуерни експерти - Telerik Academy Alpha.



Кариерна вечер

По време на кариерното събитие „ От новак до JavaScript програмист “ участниците ще се срещнат с опциите за професионална реализация в ИТ бранша. Те ще научат какви качества и умения търсят водещите софтуерни компании в младшите JavaScript експерти и ще схванат повече за програмата Telerik Academy Alpha. От ученици на Академията ще получат скъпи препоръки и споделен опит по какъв начин бързо да надградят добитите в учебно заведение или университет знания или напълно да се преквалифицират в ИТ региона.

Практически работилници

Кариерната вечер ще бъде последвана от четири безвъзмездни работилници по програмиране с JavaScript. Те ще се проведат на 16 и 24 април и 15 и 22 май от 19:00 ч. в Телерик Академия. Основен фокус на срещите е практиката, по тази причина участниците ще разполагат със профилирани онлайн материали и задания. Така те ще могат да се приготвят независимо от у дома, а на място да се съветват с опитните софтуерни трейнъри на Телерик Академия и асистенти.

Като отделят по 5 часа седмично в продължение на 4-6 седмици и посещават работилниците, участниците ще усвоят фундаменталните знания по програмиране, нужни за кандидатстване в Telerik Academy Alpha с JavaScript. Програмата започва на 1 юли, а приемът за нея е отворен до 30 май.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР