Телерик Академия обяви, че започва нов прием в професионалната си

...
Телерик Академия обяви, че започва нов прием в професионалната си
Коментари Харесай

Академията на Телерик обяви нов прием за две платформи

Телерик Академия разгласи, че стартира нов банкет в професионалната си стратегия. Telerik Academy Alpha ще приема записвания за две технологии - JavaScript и.NET.

Най-големият споделен ИТ офис на Балканите е в София

Роботи посрещнаха възпитаници в София за първия образователен ден (ВИДЕО)

Кандидатстването за.NET стартира от в този момент и продължава до 5-ти юни. Желаещите да аплайват би трябвало да подадат автобиография на уеб страницата на Академията. След това искащите би трябвало да минат когнитивен онлайн тест и да се явят на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква базови знания по C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift по желание на претендента. В уеб страницата има и подготвителни материали. Самото образование стартира на 2-ри юли.

Кандидатстването за JavaScript ще стартира от 6-ти юни и ще продължи до 20-ти юли. Обучението стартира през август. Отново в уеб страницата на академията има и подготвителни материали за JavaScript.

Финландецът, който избра България за ИТ компанията си

5 мита, които ще попречват кариерата ви на програмисти

Обучението е с дълготрайност 6 месеца и над 440 часа образования и извършения. Освен това се организират и спомагателни образования за развиване на информационни и личностни умения. Групите се разделят на до 35 души, като даже и изискванията са близки до действителна работна среда.

Коя е най-желаната специалност от учениците

Българинът, който чертае бъдещето на IT образованията

За сполучливо довеждане докрай на образованието, участниците получават софтуерен план, заложен от бизнеса. Те получават документ и спомагателни препоръки за кандидатстване за работа от HR експерт. Самата Академия също оказва помощ на участниците по-бързо да си намерят работа посредством партньорска мрежа от над 30 софтуерни компании.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР