„Телерик Академия“ e Компанията на 2020, тя спечели голямата награда

...
„Телерик Академия“ e Компанията на 2020, тя спечели голямата награда
Коментари Харесай

Ето кои са победителите във FORBES Business Awards 2020

„ Телерик Академия “ e Компанията на 2020, тя завоюва огромната премия на FORBES Business Awards. Създадена от Светозар Георгиев, Бойко Яръмов, Васил Терзиев и Христо Косев през 2009 година, академията приготвя ИТ гении за промишлеността. Победителят беше разгласен на стилна гала в Sofia Event Center в Paradise Mall.

Александра Мечкова, изпълнителен шеф на Телерик Академия получи огромния приз на състезанието – статуетка от камък и метал, направена от Стефан Петров.

Наградата за Компания 2020 ѝ връчи Огнян Донев, мажоритарен притежател на „ Софарма “ и член на журито на FORBES Business Awards. Той описа в резюме какво е да управляваш компания. „ Често пъти ме питат по какъв начин се ръководи сполучливо. Никакъв проблем няма. Плащаш всеки месеци стотици или хиляди заплати. След това би трябвало да задоволиш ползите на своите акционери. Да оцелееш в Бермудския триъгълник, който се образува сред Министерство на стопанската система, което желае да повишаваш брутния вътрешен артикул, Министерство на финансите, което държи да си платиш всички налози и някое отраслово министерство, което също желае нещо от теб, което е в несъгласие с другите две министерства. Като оцелееш от всичко това и имаш лична визия – успяваш “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР