Telenor се присъединява към Vivacom и A1, пускайки интернет магазин

...
Telenor се присъединява към Vivacom и A1, пускайки интернет магазин
Коментари Харесай

И Telenor пусна онлайн магазин

Telenor се причислява към Vivacom и A1, пускайки интернет магазин на своята страница в международната мрежа. От него клиентите могат да купуват устройства и аксесоари, както и да възобновяват своите контракти. От идната година се чака и опция за подписване на нови съглашения с телекома.

Интернет магазинът към този момент е деен, както и първите продажби, описа пред публицисти Евгения Овчарова, шеф " Дигитално прекарване ". Засега няма опция от него да се възползват корпоративни клиенти, само че тази функционалност ще бъде добавена.

Доставките към този момент се правят посредством услугите на компанията " Европът ". От компанията подчертаха, че самата доставка е безвъзмездна, без значение сумата на покупката. Срокът е до 5 дни, като за огромните градове той ще бъде по-малък, при опция. Освен това устройствата могат да бъдат купени през интернет магазина и взети от физически обект на телекома.

Покупката на устройства без абонаментен проект е допустима и за клиенти, които нямат контракт с оператора. На интернет страница Telenor дадоха обещание извънредни устройства като Samsung Galaxy Note 9 512GB, Huawei Mate 20, Xiaomi Pocophone F1 64GB, Motorola Moto G6 Plus и други.

" Услугата " Купи онлайн " е разумна поредна стъпка в нашите старания да предложим допустимо най-хубавото цифрово прекарване на българските консуматори. Избрахме първоначално да се фокусираме върху актуалните ни клиенти, а след което ще предложим услугата и на бъдещите си клиенти ", разяснява основният маркетинг шеф Горан Маркович.

 Джейсън Кинг е новият основен изпълнителен шеф на Telenor България
Telenor България има нов основен изпълнителен шеф

След като телекома мина в ръцете на най-богатия чех
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР