Теленор предупреждава за зачестили опити за измами чрез придобиване на

...
Теленор предупреждава за зачестили опити за измами чрез придобиване на
Коментари Харесай

Теленор предупреди клиентите си за опасни опити за измама

Теленор предизвестява за зачестили опити за измами посредством придобиване на нерегламентиран достъп до профили на консуматори на телекома в приложението MyTelenor, написа offnews.bg.

``
реклама

Измамниците употребявали разнообразни претексти, с цел да подмамят клиенти на оператора да им дават еднократни ПИН или ключова дума за достъп до приложението MyTelenor. От сдружението припомнят на своите клиенти никога да не дават на трети лица еднократни кодове или своята ключова дума за приложението MyTelenor за достъп, тъй като това може да докара до обилни вреди за потребителите.

Теленор в никакъв случай не желае от своите клиенти да дават кодове или ключова дума за достъп до MyTelenor отвън самото приложение. Обаждане от чужд или подозрителен източник с искане за даване на подобен код или ключова дума, без значение под какъв предлог, е сигурен знак за машинация. Потребителите би трябвало да откажат даването на кода или паролата и да ни осведомят, декларират от телекома.

Компанията към този момент е подхванала нужните дейности за преустановяването на тези опити за машинация и спомага на способените органи за откриване на причинителите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР