Теленор представи на специално събитие нови предложения към своите клиенти.

...
Теленор представи на специално събитие нови предложения към своите клиенти.
Коментари Харесай

10 000 МВ допълнителен трафик за мобилен интернет за всички абонати на Теленор

Теленор показа на особено събитие нови оферти към своите клиенти. Операторът предлага пакет от 10 000 МВ за мобилен интернет на оптималната скорост без в допълнение възнаграждение и безвъзмезден трафик към приложенията Play Diema Xtra и HBO GO.

Предложението е годно за всички частни и бизнес клиенти на абонаментните проекти на компанията до 31 март 2019 година

За да задействат спомагателния пакет от 10 000 МВ, клиентите на Теленор би трябвало единствено да кликнат на специфичния банер в приложението MyTelenor. Необходимо е приложението да е актуализирано до последната налична версия за Android или iOS. Допълнителният пакет е годен за прилагане за интервал от 30 дни, както в България, по този начин и в роуминг в Зона Европейски Съюз.

Потребителите, които задействат спомагателния пакет и имат достъп до услугите Play Diema Xtra и HBO GO, ще могат да ги употребяват без това да изчерпва включените в този пакет и техния проект МВ в периода на годност на спомагателния пакет. Предложението е годно, както за актуалните консуматори на тези услуги, по този начин и за нови клиенти, които задействат услугите през приложението MyTelenor до края на март 2019 година, като новите клиенти на тези услуги ще могат да ги употребяват и без месечна такса за първия месец.

До края на март, потребителите на предплатените услуги на Теленор могат да задействат спомагателен пакет от 1000 MB за мобилен интернет на оптималната скорост в 4G мрежата на оператора без в допълнение възнаграждение, годен за интервал от 14 дни. За задачата, те също би трябвало да кликнат на банера в приложението MyTelenor.

„ Щастливи сме, че Теленор беше главен мотор за развиването на мобилните мрежи в България, като бе първият от огромните оператори, който предложи 4G и VoLTE и провокира пазара и съперниците си, тъй че през днешния ден българските консуматори се радват на в действителност качествени мобилни услуги. Но мобилната мрежа не е единствено скорост и покритие – тя е на първо място прекарване. За всеки консуматор, прекарването е все по-важно и напоследък той чака в действителност положително видео прекарване, даже когато е в придвижване “, разяснява по време на събитието основният маркетинг шеф на Теленор Горан Маркович.

„ Ето за какво желаеме да предложим на клиентите си опцията свободно да усетят обичаните си цифрови услуги с HD качество, с помощта на отличната мрежа на Теленор “, добави той.

На събитието бяха показани и резултатите от представително изследване на потребителските привички и използването на мобилен национално интернет, извършено от организация за пазарни проучвания „ Арбитраж “ измежду 2600 консуматори в края на 2018 година по поръчка на Теленор.

„ Около 97% от популацията над 15 години в България употребява мобилни услуги. 71% от тях употребяват телефоните си за достъп до интернет, като 74% от тях употребяват смарт телефони. Във възрастовата група 7-14 години, единствено един от 10 не употребява мобилни услуги “, заяви Иван Комитски, старши специалист „ Пазарни изследвания “ в компанията.

Над 90% от потребителите на мобилни услуги в България избират абонаментните проекти на операторите, за сметка на предплатените услуги, като през последните години се вижда понижение на клиентите, ползващи два или повече мобилни оператора, демонстрират още резултатите от изследването.

Сред потребителите, които не употребяват мобилни телефони, множеството са във възрастовата група над 65 години. Същевременно, през последните две години най-големият растеж в проникването на смарт телефони в България е измежду хората във възрастова група 55 - 64 години – в края на 2018 година, към 66% от тях употребяват смарт телефон, спрямо 51% в края на 2017 година

Благодарение на растежа на проникването на смарт телефони измежду по-възрастните консуматори, проникването на over the top (OTT) услуги за замяна на известия и диалози (като Viber, Whatsapp, Фейсбук Messenger и други) във възрастовата група над 65 също се усилва и в края на 2018 година една четвърт от тях заявяват, че са ползватели на този вид услуги.

Проучването демонстрира също, че над половината от българските консуматори на мобилни услуги посещават обществените мрежи (55%), гледат видеоклипове (54%) и споделят фотоси (51%) през мобилните си телефони. Около 47% употребяват мобилен интернет с цел да научават последните вести и да се осведомят за времето, а феновете на музикални стрийминг услуги и интернет радио са към 25%. Приблизително 13% от потребителите на мобилен интернет, споделят че реализират банкови транзакции през своите смарт телефони.

„ Резултатите от изследването затвърждават нашето разбиране, че българският пазар към момента има значителен капацитет в региона на мобилния интернет и мобилните цифрови услуги, в това число измежду тези, които до момента не бяха измежду дейните ни консуматори. Искаме всички наши клиенти да се убедят във опциите на мрежата на Теленор и мога да ви уверя, че ще продължим да развиваме нашите цифрови услуги и да предоставяме на своите клиенти нови благоприятни условия “, разяснява Горан Маркович.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.
PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата има активи на стойност съвсем 38 милиарда евро (към 30 юни 2018 г.).

















(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР