Теленор предлага умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в

...
Теленор предлага умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в
Коментари Харесай

Telenor започва продажби на умния кантар Huawei Body Fat Scale

Теленор предлага умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в композиция с приложение за Android и iOS, разрешава на потребителите елементарно и комфортно да наблюдават и управляват своите телесни индикатори
Huawei Body Fat Scale разрешава, посредством технология за биоелектричен разбор, следене на общо девет индикатора, в това число тегло и телесни мазнини, а също по този начин и показател на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно наличие на вода в организма и други

Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до 10 самостоятелни консуматори. Данните се синхронизират автоматизирано, посредством Bluetooth 4.1, a за най-точни резултати е налична и интелигентна тревога, която няма да разреши пропускане на утринното претегляне. При предпочитание, потребителите могат и да споделят данните от използването на Huawei Body Fat Scale с приятелите си или треньора си в обществените мрежи.

За направата на кантара е употребявано закалено стъкло, а вграденият LED екран обезпечава висока видимост на фона на неговия моден и изчистен бял дизайн.

Теленор предлага Huawei Body Fat Scale на цена от 79,99 лева при заплащане в брой или да бъде получено за 3,99 лева на месец в изискванията на двугодишен лизинг или за 7,49 лева на месец при едногодишен лизинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР