Теленор посрещна четирима нови служители, които започват работа по програмата

...
Теленор посрещна четирима нови служители, които започват работа по програмата
Коментари Харесай

Теленор посрещна четирима нови служители по програмата Open Mind

Теленор посрещна четирима нови чиновници, които стартират работа по програмата за кариерно развиване на хора с увреждания Open Mind, с което беше даден старта на четвъртото издание на самодейността. На формалното събитие участва основният изпълнителен шеф на Теленор България Джейсън Кинг, както и основният шеф „ Хора и тактика “ в компанията Галина Чулева. Гост на събитието беше Йоана Колева от неправителствената организация JAMBA, която оказва помощ на хората с разнообразни благоприятни условия да се осъществят на трудовия пазар.



Програмата Open Mind дава опция на хора със усложнения да развият своите обществени и функционални умения и да покачат конкурентоспособността и квалификацията си посредством работа в компанията. Новите участници в програмата ще се включат в екипите на дирекциите „ Маркетинг “, „ Технологии “ и „ Хора и просвета “. В рамките на идващите две години те ще работят по съответни планове в Теленор, а компанията ще им обезпечи отворена и налична работна среда и съответното за заеманата позиция финансово заплащане. През този интервал участниците ще имат опцията да събират опит и да се учат от най-хубавите експерти в Теленор, с което да натрупат убеденост за бъдещото си кариерно развиване. След приключването на програмата Теленор оказва поддръжка за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях получават и оферти за работа в компанията.

За втора година Теленор разшири обсега на Open Mind като предложения представители на виновния бизнес на полемика за провокациите пред реализацията на сходни начинания. „ Това е четвъртото издание на Open Mind, което е впечатляващо достижение и доказателство, че това е устойчива стратегия, която носи смяна. Щастлив съм от постигнатите резултати от това, че съумява да увеличи осведомеността, както на хората в компанията, по този начин и на обществото. Всичко това ни дава убеденост, че сме на прав път “, разяснява Джейсън Кинг.

“Надявам се, че от ден на ден компании ще последват образеца на Теленор и ще отворят вратите си за хора с разнообразни благоприятни условия. За нас е изключителна привилегия, че участвахме в подбора на програмата Open Мind през 2018 и мощно имаме вяра, че положителното взаимоотношение сред неправителствения бранш и бизнеса ще докара до доста повече благоприятни условия за хората с увреждания в България”, съобщи от своя страна Йоана Колева от JAMBA.

Програмата за хора с увреждания се организира годишно като част от дълготрайната тактика по корпоративна отговорност на Теленор. В рамките на последните три издания към компанията се причислиха общо 13 участници, които работиха и работят в разнообразни дирекции, измежду които „ Управление на процеси “, „ Правни връзки “, „ Човешки запаси “, „ Маркетинг “ и други От всички участници досега, четирима останаха в Теленор България и откакто завършиха присъединяване си в програмата
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР