Теленор дава начало на петото издание на програмата за кариерно

...
Теленор дава начало на петото издание на програмата за кариерно
Коментари Харесай

Теленор открива нови позиции за хора с увреждания в петото издание на Open Mind

Теленор дава начало на петото издание на програмата за кариерно развиване за хора с разнообразни благоприятни условия Open Mind. Компанията открива нови позиции в седем разнообразни посоки. Инициативата дава опция на хора с увреждания да покачат своята професионална подготовка и конкурентоспособността си на трудовия пазар, както и да развиват и демонстрират качествата и уменията си в действителна работна среда. Вече четири години програмата осъществя отлични резултати за приобщаване на хората с увреждания към пазара на труда в страната.

Желаещите да се включат в програмата могат да аплайват за позиции в следните звена в Теленор – Маркетинг, Снабдяване и логистика, Автопарк, Привличане на гении, Счетоводство, Разработка на системи за ръководство на бизнеса, Бази данни и ИТ поддръжка. Компанията предлага отворена и налична работна среда, образования – както по личностни умения, по този начин и по придобиване на функционални познания, и уместно за позицията финансово заплащане. След привършване на двугодишната стратегия, участниците ще получат поддръжка за професионалната си реализация в или отвън компанията.

И тази година подборът на претендентите в програмата ще се реализира благодарение на неправителствената организация JAMBA, която оказва помощ на хората с разнообразни благоприятни условия да се осъществят на трудовия пазар. Благодарение на JAMBA, Open Mind ще доближи до над 3 000 души, като екипът на платформата ще организира първичния асортимент и телефонните изявленията на претендентите. Кампанията ще бъде подкрепена и от професионалната експертиза на основателите на Jamba.bg – Йоана Колева и Ива Цолова.

Open Mind е двугодишна стратегия за хора със усложнения, която им дава опция да развият своите обществени и функционални умения , да придобият самочувствие и да бъдат по-успешни в професионален проект. Чрез програмата Теленор България обогатява своите екипи и покачва ангажираността на чиновниците. В рамките на двете години участниците в програмата работят по планове в разнообразни отдели на компанията и обменят опит с водещи специалисти в съответните области, както и се възползват от другите благоприятни условия за развиване в Теленор България.

Кандидатите би трябвало да изпратят своите автобиография и мотивационно писмо, като се записват тук от 29 август до 17 септември 2019 година в това число. Те би трябвало да имат приключено приблизително или висше обучение според от определената област, компютърна просветеност, мощна мотивация и предпочитание за учене. Владеенето на британски език е преимущество.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Съединени американски щати и Азия. Групата има активи на стойност над 45 милиарда евро (към 31 декември 2018 г.).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР