Telenor България разработи нова услуга за бизнес клиентите, този път

...
Telenor България разработи нова услуга за бизнес клиентите, този път
Коментари Харесай

Нова облачна услуга на Telenor България подпомага счетоводителите

Telenor България създаде нова услуга за бизнес клиентите, този път ориентирана към счетоводните отдели на компаниите. Платформата Хартии.online съставлява облачна услуга, която дава бърз и повсеместен способ за продан на фактури и други финансови документи както вътрешно в организацията, по този начин и към външни счетоводни къщи. „ Ефективният модел на работа на услугата разрешава да се избегне натрупването на фактури и счетоводни документи в края на месеца, както и възможното им загубване “, изясняват от мобилния оператор.

Счетоводители от компаниите снимат или сканират фактурата си и я качват в платформата Хартии.online. „ Оттам документът автоматизирано се появява в профила на счетоводителя, който може да го обработи в комфортен миг. Всички фактури са автоматизирано класифицирани съгласно часа и датата на изпращане и приемане, което разрешава по-лесното им следене. Информацията, която досега е въвеждана ръчно от хартиени носители и изображения, в този момент може да бъде копирана и качена непосредствено в счетоводната система, която клиентът употребява “, прибавят от Telenor България.

Услугата дава достъп до всички нужни фактури когато и да е. „ По този метод отпада потребността да се събират, съхраняват и разменят хартиени копия на този вид документи “, допълват от компанията. С технология за оптично различаване на знаци (OCR) потребителите могат да търсят по основни думи, числа и други данни в целия текст на фактурата. „ По този метод може да бъде открита остаряла фактура единствено по дума, която се съдържа в нея “, допълват от Telenor.

Как работи услугата?

 Графика: Telenor България

От оператора прецизират, че платформата е съобразена и с Общия правилник за отбрана на персоналните данни (GDPR), като дава сигурна и предпазена среда на клиентите. " В облекчение на счетоводителите и за опазване на конфиденциална информация за всеки клиент, информацията се съхранява в обособени папки ", споделят от компанията.

„ Предимство на Хартии.online е, че цялата информация е събрана в един интерфейс - не е нужно да ползвате разнообразни потребителски имена и пароли за достъп до разнообразни интерфейси според от съответния клиент. Това улеснява ръководството на счетоводните документи и форсира процеса на обработка на фактурите и надлежно – на връзка с клиентите. В Хартии.online можете както да архивирате фактурите, по този начин и да определяте техния статус и да търсите по основни думи, които се съдържат в самия документ “, допълват от Telenor.

Услугата Хартии.online се предлага за 11,99 лева на месец при подписване на двугодишен контракт, а при 12- месечен контракт цената е 14,99 на месец. В тази цена влизат безграничен брой документи и търсения, като всеки клиент е належащо да има обособен акаунт. По време на контракта компанията може гъвкаво да ръководи броя лицензи, които употребява, според от своите потребности и броя клиенти, които обслужва.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР