Теленор България обявява официалните продажби на най-новите смартфони на Huawei

...
Теленор България обявява официалните продажби на най-новите смартфони на Huawei
Коментари Харесай

Теленор обявява официалните продажби на Huawei nova 8i и Huawei nova 9

Теленор България афишира формалните продажби на най-новите смарт телефони на Huawei от серията nova, моделите Huawei nova 8i и Huawei nova 9. Този месец всички частни и бизнес клиенти на оператора могат да се възползват от специфичната оферта Върни и Вземи във всички магазини на оператора, с която получават 100 лева отстъпка от цената на който и да е от двата модела от серията nova при връщането на остарял телефон. Бонусът се ползва без значение в брой или на лизинг ще се закупи апаратът. При онлайн покупка на уред, клиентите автоматизирано получават 100 лева отстъпка при заплащане в кеш, с въвеждането на промокод NOVA100.

Офертата е годна с контракт за мобилни услуги на тарифен проект Тотал Макс 36.99 лева и по-висок. Моделите HUAWEI nova 8i 128GB в черно и сребристо стартират на цени от 13,99 лева./месец, a HUAWEI nova 9 128GB в черно и звездно синьо (Starry Blue) са на цени от 23,99 лева./месец при взимане на лизинг за 24 месеца.

Флагманът на Huawei nova 9 с съвременен и атрактивен дизайн е същински подарък за феновете на мобилната снимка. Неговата 50 MP, широкоъгълна камера с опция за 4K видео акцентира хубостта на света, а предната камера на телефона от 32 MP, надвишава опциите за нормално селфи, като трансформира всеки консуматор в същинска звезда. Двете камери дружно оферират новаторски благоприятни условия за 4К видео в разнообразни комбинации.

Устройствата употребяват чипсет Snapdragon 778G с 4G съгласуваност, 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията на nova 9 e с потенциал 4300 mAh и бързо зареждане на 66 вата.

Повече за настоящите предложения на оператора можете да откриете на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР