Теленор България и тяхната кампанията стават част от летния фестивал

...
Теленор България и тяхната кампанията стават част от летния фестивал
Коментари Харесай

Digital Scouts на Теленор става част от TEEN BOOM FEST в Бургас |

Теленор България и тяхната акцията стават част от летния фестивал TEEN BOOM FEST, който ще се организира на 21 и 22 август тази година на Морската гара в Бургас.

В рамките на двата фестивални дни ще обезпечат на гостите на събитието доста спомагателни изненади и завършения, с които да им покажат, че сърфирането онлайн може да бъде безвредно, стига да „ Знаеш, преди да превърташ ”, което е мотото на акцията това лято.

„ TEEN BOOM FEST е събитие с извънреден заряд. Младите хора мислят цифрово и е значимо да развиват уменията си да споделят в безвредна среда. Благодарим на Теленор България и акцията, че са част от фестивала ”, споделиха от Община Бургас.

Теленор България ще участва на събитието с две шатри. Едната ще е предопределена за всички деца и младежи и ще включва забавни интензивности, част от които специфична фотостена и. В шатрата на Теленор специфичен посетител ще бъде и Дамян Диамандиев, по-популярен като Haha.bg в обществените мрежи, който ще сътвори доста въодушевление със своя характерен комизъм и изненади, които е подготвил за присъстващите.

Теленор ще има още една шатра, обезпечена особено за родителите. Там те ще могат да научат доста потребна информация за сигурността онлайн, както и за услугите и, които са още един метод всеки родител да бъде спокоен за сигурността на цялото семейство в цифровото пространство.

TEEN BOOM FEST тази година е отдаден на сигурността онлайн. В рамките на същия уикенд младежите от цялата страна ще имат опция и да вземат участие в играта, решавайки разнообразни на практика обстановки, свързани с онлайн заплахите, и да печелят награди. Приложението е гратис и е налично за събаряне в и.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР