Телеграм-каналът Генерал СВР, за който се твърди, че се използва

...
Телеграм-каналът Генерал СВР, за който се твърди, че се използва
Коментари Харесай

След падането на ракетата в Полша, силовите структури подготвяли свалянето на Путин

Телеграм-каналът " Генерал СВР ", за който се твърди, че се употребява от кръга към Николай Патрушев, да вършат обществена " вътрешна " информация от Кремъл, твърди, че рухването на ракетата на територията на Полша една не станало увод за промяна на властта в Русия.

" Веднага откакто информацията за падналата на полска територия стигнала до управлението на силовия блок, са почнали дейни неофициални съвещания. Няколко души, имащи въздействие и опция да вземат решения на практика във всички силови структури, половин час след приемане на първичната информация интензивно са обсъждали вероятните последици и пътищата за излаз от обстановката, доколкото в оня миг считали, че това е съветска ракета ", твърди в " Генерал СВР ".

" Познавайки склонността на Путин към " повдигане на залозите " по пътя на ескалацията, а също по този начин " способността на съветската войска да обърка с няколко десетки километри ", тази група силовици очаквали, че НАТО ще отговори с удар или ултиматум.

" Генерал СВР " твърди, че в избран миг групата решила че в случай че САЩ  заявят подготвеност за " корав отговор ", то най-хубавият излаз ще бъде отстраняването на Путин от властта и основаването на групов съвет от " силовици ", който краткотрайно да ръководи страната, като упрекна за всичко " болния и нарушил законите на страната президент ".

Според създателите на обявата, Путин е довел общото напрежение в съветския хайлайф до краен лимит, само че признават, че е невероятно тяхната информация да бъде тествана.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР