Телеграм каналът Генерал СВР разпространи нова публикация, в която твърди,

...
Телеграм каналът Генерал СВР разпространи нова публикация, в която твърди,
Коментари Харесай

Щерките на Путин ще казват, че е жив срещу важни постове в Москва?

Телеграм каналът " Генерал СВР " популяризира нова обява, в която твърди, че с дъщерите на Владимир Путин са реализирани " избрани взаимни отстъпки ", с цел да поддържат " слуха за сякаш живия " президент на Русия.

" Смъртта на Путин, става известно, е държавна загадка. Част от фамилията на починалия президент се оказа пленник на обстановката и ориста им се взема решение от настоящето управление на страната.

Партньорката на Путин Алина Кабаева и нейните деца са под контрола на хора от президентската работа за сигурност, които в този момент са обект на заповеди и указания на Николай Патрушев.

Бяха реализирани избрани взаимни отстъпки с дъщерите на президента, те са подготвени да поддържат мита за сякаш живия Путин, само че в това време изложиха редица условия, които бяха признати “, рапортува каналът.

" Генерал СВР " обобщава, че компромисът и споразуменията на вътрешния кръг на " починалия Путин ", обединени към Патрушев, са нестабилни и нежни.

По-натам в обявата се акцентира, че " тялото на Путин към момента е във фризера на президентската резиденция във Валдай. Медицинският личен състав, взел участие в лекуването и реанимацията на Путин, е бил арестуван известно време на територията на резиденцията, само че след утвърждението на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, те бяха условно освободени под подписка за неразгласяване и се намират по местоживеене с мярка възбрана за овакантяване на региона ".

В текста се загатват и за бъдещи промени в управлението на Русия. " Мария Воронцова ще стане министър на опазването на здравето в бъдещия кабинет на министрите, а Катерина Тихонова ще заеме мястото на Дмитрий Медведев в Съвета за сигурност ", разяснява " Фокус ".

Твърди се още, че " Николай Патрушев комуникира по едно и също време по няколко канала с управленията на няколко страни, осведомени със обстановката, издавайки гаранции за последователност на курса и разнообразни обещания. По-специално, началото на интервенцията на Израел в Ивицата Газа е резултат от съглашение с Николай Патрушев за въздържане на антиизраелските сили в района от страна на Русия. Александър Лукашенко получи " зелена светлина " от Патрушев за дейна мироопазваща активност, с която той в действителност незабавно се зае ".

" В момента се водят договаряния за окончателната настройка на бъдещото държавно управление в Русия. Скоро ще има решения и огромни промени. Държавата в действителност се управлява от Николай Патрушев ", твърди " Генерал СВР ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР