Telegram-канал Осторожно, новости публикува видеозапис от празник в руска детска

...
Telegram-канал Осторожно, новости публикува видеозапис от празник в руска детска
Коментари Харесай

Карат 2 годишни руски деца да отговарят прав ли е президентът да започне война с Украйна

Telegram-канал " Осторожно, новости " разгласява видеозапис от празник в съветска детска градина в поддръжка на войната в Украйна.

Във видеото се вижда, по какъв начин учителката пита децата " прав ли е президентът да стартира война с Украйна, с цел да отбрани Дарина, Дина, Софя ".

" Той се застъпва за своите, не мислите ли ", прецизира учителката.

След това тя още един път пита децата защо се води войната и желае от тях да подвигат ръка. Пита също по този начин, кои деца считат че не е нужно да се води война.

" Хайде, отговаряйте, единствено почтено. Марат, ти за какво се въздържаш ", продължава тя.

След това учителката споделя:

" Войната по този начин или другояче стартира, нищо не може да се промени, само че в случай че не отидем в този момент и не подкрепим нашата войска, нашия президент, в случай че не стигнем до край, то ще дойдат американците и европейците и ще ни победят. И тогава ще ни стане доста неприятно. Щом към този момент е почнало, значи би трябвало да се отиде до край ".

" Празникът " се организира в детска градина " Индиго " в Казан, уредник е шефът на локалния " Център за ранно развиване ", в него вземат участие деца от 2 до 5 години. Децата вземат участие със Z символика, а родителите наблюдатав децата си от залата, оповестява The Insider.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР