Telegram, едно от най-популярните приложения за комуникация, пусна нова актуализация,

...
Telegram, едно от най-популярните приложения за комуникация, пусна нова актуализация,
Коментари Харесай

Telegram добавя нов режим за Android

Telegram, едно от най-популярните приложения за връзка, пусна нова актуализация, която включва разнообразни усъвършенствания и нови функционалности. Един от акцентите на актуализацията е нов режим на икономисване на сила, който оказва помощ на потребителите на Android да ръководят продуктивността и живота на батерията в приложението.

Потребителите могат да употребяват режима на икономисване на сила, с цел да трансформират настройки като анимации за автоматизирано стартиране, резултати и фонови ъпдейти. Те ще могат и да създадат по този начин, че режимът да се пуска автоматизирано, когато батерията доближи избран %. Режимът е изключително потребен за смарт телефони с Android от по-нисък клас, които може да се затруднят с мултимедията и анимациите на Telegram.

Опцията за икономисване на сила може да понижи потреблението на процесора с до 40% и потреблението на RAM паметта с до 30%, съгласно блог обява от Telegram. В резултат на това потребителите на устройства с Android могат да усетят усъвършенствана продуктивност и по-добър живот на батерията. Можете да активирате режима, като отидете на Настройки -> Пестене на сила (Settings -> Power Saving).

Заедно с режима на икономисване на сила Telegram добави и нови анимирани емотикони, детайлни варианти за скорост на възпроизвеждане на гласови известия и видеоклипове, знаци за известия в групи, автоматизирано изпращане на предложения на контактите ви, които се причисляват в Telegram, оферти на стикери въз основа на употребяваните до момента, преведени описания на разнообразни езици от ботове и други. Потребителите могат да актуализират най-новата версия на приложението още в този момент.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР